USP Events зарегистрировала авторские права на сценарий “Ночь пожирателей рекламы”

24-11-09 | категория: Event, Законодательство | теги:

Tweet

nigt adКомпанія USP Events (ТОВ ЮСП), яка протягом кількох років була співорганізатором «Ночі рекламожерів» в Україні, зареєструвала авторські майнові права на сценарій проведення цього шоу (документ - тут). Нещодавно компанія повідомила партнерів «Ночі рекламожерів», що організація відомого у рекламному світі заходу іншими особами, на її думку, незаконна.

«Ми організовували цей захід протягом багатьох років. З цієї причини і зареєстрували торгову марку. І це означає, що права на організацію проекту належать нам», - пояснив ТК Віталій Уліцький, співвласник компанії. На питання про те, чи буде USP Events звертатися до суду, пан Уліцький повідомив, що сподівається на діалог: «Ми направили їм листа, але поки що відповіді немає. Ми просто хочемо, щоб припинилося порушення законодавства».

Проте автор шоу - Жан Марі Бурсіко - розповсюдив заяву, у якій наголосив на неможливості присвоєння будь-ким прав на його шоу. «Ніхто не має права робити це і, звісно ж, ніхто не має права реєструвати нашу торгову марку без нашого дозволу. Night of the Adeaters / LA NUIT DES PUBLIVORES - це інтернаціональна торгова марка, право власності на яку зареєстровано у Франції. Усі переклади підпадають під цей копірайт», - йдеться у заяві.

В Україні чергова, девята за рахунком «Ніч рекламожерів» відбудеться 27 листопада 2009 року. Цього року співорганізатором стало агентство GEM.

Шоу проводиться у більш ніж 40 країнах світу. Воно представляє собою кількагодинну трансляцію найкреативніших та найкумедніших рекламних роликів з усього світу, відібраних Жаном Марі Бурсіко.

telekritika.ua



Оставить комментарий

(без регистрации)